Indian biggest online contest platform a to z online contest and more loot,trip trick play contest win cash,gift more details visit everyday web site,you tube channel
Play and win exciting gift vouchers - #FlipkartiPhoneXQuiz
Play and win exciting gift vouchers - #FlipkartiPhoneXQuiz
Play the #FlipkartInnovationsQuiz and win Flipkart gift vouchers. The answers are hidden within the links provided in the quiz.
To be considered for a prize, the winning entries must fulfill the following conditions.
Condition 1: Answer all 10 questions correctly.
Condition 2: Enter your name and email address in the form.
Condition 3: ‘Like’ the Flipkart Stories Facebook page and/or follow the @FlipkartStories Twitter handle.
Condition 4: After completing the steps above, make sure you share this on your social pages:
*Facebook users: Share this link, tag five of your friends and Flipkart Stories.
*Twitter users: Share this post, tag five Twitterati and @FlipkartStories.
Note: DO NOT forget to use the hashtag #FlipkartInnovationsQuiz
Ten contestants who complete these steps stand a chance to win Flipkart electronic gift vouchers (EGVs) worth Rs.500 each. The contest will close on Wednesday, November 1, 2017, at 1600 hours IST (4 pm).
START
Q1. The new iPhone X is available in how many variants?
Ans:- 2
Q2. The new apple iPhone X comes with which of the following chips?
Ans:- A11 Bionic
Q3. The iPhone X comes with which of the following cameras?
Ans:- Dual 12MP cameras
Q4. According to Apple, how much longer does the new iPhone X battery last as compared to the iPhone 7?
Ans:- 120 Minute
Q5. The new iPhone X’s fast charging option gives the phone?
Ans:- 50 percent in 30 minutes
Q6. The iPhone X has which of the following features?
Ans:- Face ID
Q7. The iPhone X comes with which of the following processors?
Ans:- Hexa-core
Q8. Speaking of the iPhone X’s stunning design, what type of enclosure does the Phone come with?
Ans:- Glass-encased body
Q9. What is the screen size of the iPhone X?
Ans:- 5.8-inch
Q10. iPhones sell well globally. So, out of 500 smartphones sold worldwide, how many of them are iPhones?
Ans:- 60
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
ReplyDeleteiPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
ReplyDeleteiPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
iPhone X Giveaway Get Free HERE - https://bit.ly/2PkUYfe
Chuyennhasgthanhhung.com - dịch vụ chuyển nhà trọn gói Hà Nội - chuyển nhà tại Hà Nội - chuyển nhà trọn gói Thành Hưng. Công ty cung cấp gói giải pháp chuyển nhà số 1 Việt Nam, liên hệ ngay với Thành Hưng để được báo giá nhanh nhất và chính xác nhất.
ReplyDeleteTừ khóa chuyển nhà Hà Nội - công ty cung cấp dịch vụ chuyển nhà Thành Hưng:
#chuyennhasgthanhhung #chuyennhasgthanhhung.com #chuyennhahanoi #chuyennhataihanoi #dichvuchuyennhahanoi #dichvuchuyennhataihanoi #dichvuchuyennhathanhhung #chuyennhatrongoithanhhung #chuyennhatrongoihanoi #chuyennhatrongoitaihanoi #donnhathanhhung #donnhatrongoihanoi #chuyennhagiarehanoi #dichvuchuyennhagiarehanoi
Hệ thống social chuyển nhà Thành Hưng:
https://visual.ly/users/vantaithanhhung/
https://www.pearltrees.com/vantaithanhhung300
https://500px.com/thanhhung300
https://dashburst.com/vantaithanhhung/
https://ko-fi.com/vantaithanhhung
Putlocker allows anyone to watch online movies and TV shows without any account registration and advertisements.
ReplyDeletePutlocker - Putlockerc new site 2020 - Putlockers new site | Putlocker new | Putlockerc.to where you can watch free movies online in HD quality.
#putlocker
#putlockers
#pulockerc
#putlockerproxy
#putlockers2
#putlockerreddit
#putlockerc.to
#putlockerswebsite
Putlockers
Putlockers
Putlocker
Putlocker Putlockerc.to
Putlockerc
Website: Putlockerc.to
ReplyDeletetrung tâm tư vấn du học canada vnsava
công ty tư vấn du học canada vnsava
trung tâm tư vấn du học canada vnsava uy tín
công ty tư vấn du học canada vnsava uy tín
trung tâm tư vấn du học canada vnsava tại tphcm
công ty tư vấn du học canada vnsava tại tphcm
điều kiện du học canada vnsava
chi phí du học canada vnsava
Thietkenhadepmoi.vn - công ty thiết kế nhà đẹp uy tín. Thiết kế nhà - thiết kế nhà đẹp mới - thiết kế thi công nhà đẹp - thiết kế xây dựng nhà đẹp - mẫu nhà đẹp mới. Tổng hợp các mẫu nhà mái thái đẹp - mẫu nhà phố đẹp - mẫu biệt thự đẹp sang trọng.
Liên hệ ngay với công ty Thiết kế nhà đẹp mới để được tư vấn và báo giá miễn phí!
Từ khóa thiết kế nhà đẹp mới :
#thietkenhadepmoi #thietkenhadepmoivn #thietkennha #thietkennhadep #maunhadepmoi #thietkennhadepmoi #thietkennhauytin #maubietthudep #maunhamaithaidep #mauthietkenhadep #thietkexaydungnhadep #maunhaphodep #congtythietkenhadep #thietkethicongnhadep #thietkexaydungnhadep #maunhadepmoi #maunhamoi #xaydungnhadep #congtynhadep
https://medium.com/@thietkenhadepmoivn
https://dashburst.com/thietkenhadepmoivn
https://www.vietnamta.vn/profile-57466/
https://gumroad.com/thiekenhadepmoivn
https://500px.com/thiekenhadepmoivn
Website: Thietkenhadepmoi.vn