Sunday, 22 October 2017

#FlipkartBookerQuiz — Read to win! With Ans

Play and win exciting gift vouchers - #FlipkartBookerQuiz


Play the #FlipkartBookerQuiz and win Flipkart gift vouchers. The answers are hidden within the link provided in the quiz. 
To be considered for a prize, the winning entries must fulfill the following conditions.


Condition 1: Answer all 10 questions correctly. 
Condition 2: Enter your name and email address in the form. Condition 3: ‘Like’ the Flipkart Stories Facebook page and/or follow the @FlipkartStories Twitter handle. 
Condition 4: After completing the steps above, make sure you share this on your social pages: 
Facebook users: Share this link, tag five of your friends and Flipkart Stories. 
Twitter users: Share this post, tag five Twitterati and @FlipkartStories. 
Note: DO NOT forget to use the hashtag #FlipkartBookerQuiz
Ten contestants who complete these steps stand a chance to win Flipkart electronic gift vouchers (EGVs) worth ₹500 each. The contest will close on Wednesday, October 25, 2017, at 1600 hours IST (4 pm).


Q1. Which Man Booker prize-winning novel talks about apartheid and America's history of slavery? 
Ans:-The Sellout
Q2. The Booker prize winner of 2015 ‘A Brief History Of Seven Killings’ depicts the Caribbean during which time period? 
Ans:- 1970-1980
Q3. A retired man receives a legacy of £500 from his ex-girlfriend’s mother. Which book tells this tale? 
Ans:- The Sense Of An Ending
Q4. The 2010 Man Booker prize winner, ‘The Finkler Question’ written by Howard Jacobson, is a novel that revolves around which community? 
Ans:- Jewish
Q5. This book leads readers to see modern India through the eyes of the son of a rickshaw-puller. In which year did this book win the Man Booker prize? 
Ans:- 2008
Q6. Which among the following novels created quite a stir for its graphic depiction of gay identity, culture and life in the England of the 1980s? 
Ans:- The Line Of Beauty
Q7. At what age was the author Eleanor Catton awarded The Man Booker prize for her book ‘The Luminaries’? 
Ans:- 28
Q8. Which among the following books tell a tale through a series of letters written to the narrator’s unborn daughter? 
Ans:- True History Of The Kelly Gang
Q9. Who among the following authors has been awarded the Man Booker prize more than once in the last 17 years? 
Ans:- Hilary Mantel
Q10. Which among the following books is an account of the author’s father’s experience in a Japanese PoW camp? 
Ans:- The Narrow Road To The Deep North

No comments:

Post a Comment