Play and win exciting gift vouchers - #FlipkartTimelineQuiz
Flipkart has had a tremendous run since its start in 2007. Play the #FlipkartTimelineQuiz to test your memory about India’s leading e-commerce giant. 10 lucky winners will take home Flipkart gift vouchers worth Rs.500 each. Let’s start!
Play the #FlipkartTimelineQuiz and win Flipkart gift vouchers. The answers are hidden within the links provided in the quiz.
To be considered for a prize, the winning entries must fulfill the following conditions.
Condition 1: Answer all 10 questions correctly.
Condition 2: Enter your name and email address in the form.
Condition 3: ‘Like’ the Flipkart Stories Facebook page and/or follow the @FlipkartStories Twitter handle.
Condition 4: After completing the steps above, make sure you share this on your social pages:
Facebook users: Share this link, tag five of your friends and Flipkart Stories.
Twitter users: Share this post, tag five Twitterati and @FlipkartStories.
Note: DO NOT forget to use the hashtag #FlipkartTimelineQuiz
Ten contestants who complete these steps stand a chance to win Flipkart electronic gift vouchers (EGVs) worth Rs.500 each. The contest will close on Wednesday, October 17, 2017, at 1600 hours IST (4 pm).
By playing this contest, it is understood that you have read and accepted the Terms and Conditions.
Q1. Flipkart opened its first office in 2008 in which quaint Bengaluru neighborhood?
Ans: Koramangala
Q2. How many orders did Flipkart deliver in its first year?
Ans: 20
Q3.What was Ambur Iyyappa, Flipkart’s first employee, often referred to as?
Ans: human ERP
Q4.India’s largest online sale, The Big Billion Days, was started in which year?
Ans: 2014
Q5.In 2013, Flipkart sold 1,00,000 units of what item in a single day?
Ans: Book
Q6.In which year did Flipkart acquire the social book recommendation portal WeRead?
Ans: 2010
Q7.In 2016, which of these milestones did Flipkart achieve?
Ans: Over 100 million registared customus
Q8.Which fashion e-tailer did Flipkart acquire in 2014?
Ans: Myntra
Q9.What electronics private label did Flipkart launch in 2012?
Ans: DigiFlip
Q10.Where was Flipkart’s first customer from?
Ans: Mahabubnagar,Telangana
Submit Email
Full Name :-
Email:-
Your Twitter handle (with @)
Submit
No comments:
Post a Comment