Indian biggest online contest platform a to z online contest and more loot,trip trick play contest win cash,gift more details visit everyday web site,you tube channel
Flipkart has always focused on customer-centric innovations, which has helped the brand become the leader it is today. How familiar are you with the game-changing ideas? Play the #FlipkartInnovationsQuiz to find out! 10 lucky winners will take home Flipkart gift vouchers worth Rs.500 each.
#FlipkartInnovationsQuiz – How well do you know these game-changing innovations?
Flipkart has always focused on customer-centric innovations, which has helped the brand become the leader it is today. How familiar are you with the game-changing ideas? Play the #FlipkartInnovationsQuiz to find out! 10 lucky winners will take home Flipkart gift vouchers worth Rs.500 each.
Play to win exciting gift vouchers - #FlipkartInnovationsQuiz
Play the #FlipkartInnovationsQuiz and win Flipkart gift vouchers. The answers are hidden within the links provided in the quiz.
To be considered for a prize, the winning entries must fulfill the following conditions.
Condition 1: Answer all 10 questions correctly.
Condition 2: Enter your name and email address in the form.
Condition 3: ‘Like’ the Flipkart Stories Facebook page and/or follow the @FlipkartStories Twitter handle.
Condition 4: After completing the steps above, make sure you share this on your social pages:
*Facebook users: Share this link, tag five of your friends and Flipkart Stories.
*Twitter users: Share this post, tag five Twitterati and @FlipkartStories.
Note: DO NOT forget to use the hashtag #FlipkartInnovationsQuiz
Ten contestants who complete these steps stand a chance to win Flipkart electronic gift vouchers (EGVs) worth Rs.500 each. The contest will close on Wednesday, November 1, 2017, at 1600 hours IST (4 pm).
Q1.Flipkart’s logistics arm, eKart, addresses which of these?
Ans:- Inbound and Outbound logistics
Q2. The famous ‘Cash-on-Delivery’ option was launched in the year
Ans:- 2010
Q3. If a customer is unhappy with a particular product delivered, or if the delivered product is damaged in-transit, you can return/replace it through?
Ans:- Easy Returns Policy
Q4. Which year was ‘Next-day-Delivery’ introduced?
Ans:- 2013
Q5. Flipkart Lite, the progressive web app, was launched to solve which of the following issues?
Ans:- Slow network connections
Q6. The greatest sale ever, The Big Billion Days, was first introduced in 2014, but during which month?
Ans:- October
Q7. In 2016, Flipkart pioneered a game-changing payment method. Which one was it?
Ans:- No Cost EMI
Q8. At the time when Cash-on-Delivery was introduced, what percent of the Indian population used credit cards?
Ans:- 0.5 percent
Q9. In 2014, top brands joined hands with Flipkart and sold their products as?
Ans:- Flipkart exclusives
Q10. Before Sachin Bansal and Binny Bansal started a decade of customer-focused innovations on Flipkart, what kind of a website did they initially want to start?
Ans:- Price comparison website
No comments:
Post a Comment